STACKDOOR® STANDAARD

 

Het innovatieve beveiligings stapelhek

 

… het beste alternatief voor een rolhek / rolluik

 

Architecten, winkeliers, aannemers, en particulieren kiezen voor het Stackdoor® stapelhek en wel om de volgende eigenschappen:

 

Inbraakwerend

 

Compact ontwerp

 

Mogelijkheden

 

Design

 

Minimale inbouwruimte

Stackdoor® is opgebouwd uit stalen profielen en massief stalen pennen.

Door een uniek stapelsysteem verdwijnen de stalen verbinders bij het ophalen van het hek in de horizontale liggers. In tegenstelling tot rolluiken rolt het beveiligingshek niet om zijn as  maar stapelt rechtstandig omhoog. De grote bak waarin een rolhek of rolluik moet worden opgeborgen verdwijnt daardoor.

Veel of weinig inbouwruimte? Recht, rond, hoek of U-vorm? Neerwaarts of opwaarts sluitend? Extra brede doorgang of juist een extra smalle oplossing? Stackdoor® is in daadwerkelijk iedere situatie toepasbaar.

Dankzij de minimale inbouwruimte is het beveiligingshek perfect te combineren met warmtegordijnen en/of automatisch deuren.

 

Gecertificeerde beveiligingsoplossing

Doordat Stackdoor® niet wordt opgerold maar rechtstandig omhoog stapelt waren er in de ontwikkeling van het hek geen voorwaarden verbonden aan materiaaldiktes. Stackdoor® is dan ook opgebouwd uit materialen die beduidend sterker zijn dan die van traditionele rolhekken en heeft een uniek gepatenteerd mechanisme waardoor het hek zichzelf vergrendeld als deze gesloten is. Het is onmogelijk het hek op te tillen. Zo heeft u een optimale beveiliging tegen inbraak, ramkraak en vandalisme.

 

Stackdoor® beveiligingshek WK2 WK3 gecertificeerd SKG EN1627 RC2 RC3.

Stackdoor® is inbraakwerend en is officieel WK2 gecertificeerd (naar de Europese norm EN1627 de RC 2 klasse) door SKG. Achter glas geplaatst kan ten behoeve van de verzekeraar zelfs een verklaring RC3/WK3 afgegeven worden.

 

VOORDELEN STACKDOOR®